Domain keresése:
REGISZTRÁCIÓ | LETÖLTÉS | CONCEPTONLINE | HUNREG FŐOLDAL


Gyakran ismétlődő kérdések

[ Általános ] [ Hunreg ] [ DNS szolgáltatás ] [ Domain megújítás ] [ Regisztráció ] [ Fizetés ] [ Minden kérdés ]HunReg

1. Az oldalon néhány helyen "biztonsági figyelmeztetésbe" botlom, miszerint "a hely hitelességi bizonyítványával gond van". Miért van ez?
Szerverünkön nincs elfogadtatott biztonsági certificate-tel, mivel kilétünket nem próbáljuk bizonyítani, mindössze az önök jelszavát és egyéb adatai próbáljuk megóvni esetleges "kiváncsi fülektől" - "nem hivatalos" titkosításat alkalmazunk ha úgy tetszik. A különféle böngészők felkínálják a lehetőséget, hogy ön végleg elfogadja a mi certificate-ünket, így ha ezt megteszi, többet nem találkozik kellemetlen figyelmeztető üzenetekkel.

9. Az alábbi hibaüzenetet kapom, pedig a megfelelő mezok ki vannak töltve!
A regisztrálni kivánt domain: [...]
User: [...]
Regisztrációs hiba!
A hiba: A owner_address2 mezonek legalább egy betut kell tartalmaznia.


Ezt a hibaüzenetet, illetve hasonlót akkor kap, ha nem adja meg az összes mezőt regisztrációkor. A Fax-mezőtől eltekintve minden adat kitöltése kötelező, még akkor is, ha nincs relevanciája (pl. magánszemély nem tud cégadatot megadni).

10. A HunReg oldalon kerestem a regisztrációs urlapot, de sehol se találtam. Ha nincs urlap, akkor hol lehet regisztrálni?
Az űrlap eléréséhez előbb a főoldalon ellenőrizni kell a kívánt domaint, hogy szabad-e még.

14. Regisztráltam egy domaint, szeretnék még egyet, de nem tudok belépni a kialakított username-passwd-del.
A felhasználói név és jelszó az első domain aktívvá válásakor kerül be rendszerünkbe - tehát csak azután, miután ön első megrendelt domain-jáért fizetett.

15. Szeretnek regisztralni megegy domaint, de "Regisztrációs hiba! A hiba: Meghibásodás: Authentication Error" üzenetet kap$
Ez több okból is előfordulhat. Egyrész rossz jelszó vagy felhasználói név, esetleg nem létező felhasználói név esetén, illetve ha rosszul adta meg előzőleg regisztrált domain-nevét. Ha még nem regisztrált domain-nevet, akkor a regisztrációnál valószínűleg nem az új felhasználóknál lévő gombra, hanem a meglévő felhasználók gombjára kattintott.


Copyright (C) 1999-2012 Concept OnLine