Domain keresése:
REGISZTRÁCIÓ | LETÖLTÉS | CONCEPTONLINE | HUNREG FŐOLDAL


Gyakran ismétlődő kérdések

[ Általános ] [ Hunreg ] [ DNS szolgáltatás ] [ Domain megújítás ] [ Regisztráció ] [ Fizetés ] [ Minden kérdés ]HunReg

14. Regisztráltam egy domaint, szeretnék még egyet, de nem tudok belépni a kialakított username-passwd-del.
A felhasználói név és jelszó az első domain aktívvá válásakor kerül be rendszerünkbe - tehát csak azután, miután ön első megrendelt domain-jáért fizetett.

18. Regisztráltam egy domaint Önöknél, ki is fizettem. Mikor történik már meg a regisztráció?
Oldalainkon többször szerepel, hogy a befizetést konfirmálni kell. A banki átfutás illetve a posta lassúsága miatt (a banki kivonatok nem ajánlott levelek!) néha több hét is eltelhet a befizetés illetve a regisztráció között. Ezért kérjük ügyfeleinket, a befizetés tényét JELEZZÉK nekünk emailben a support@hunreg.com címre. Az elvégzett regisztrációról MINDIG küldünk ki emailt, amennyiben Ön ilyet nem kapott, az azt jelenti, hogy még nincs regisztrálva a neve!

19. A kiküldött számlán "domain regisztrációs szolgáltatás" van feltüntetve, és nem "domainregisztráció". Miért? Megkapom egyáltalán a domainemet?
Term észetesen megkapja. Arról van csupán szó, hogy Ön a magyar törtvények szerint csak számla ellenében utalhat nekünk át pénzt. Ezért küldjük a számlát. Viszont számlát csak elvégzett szolgáltatásról lehet kiállítani, márpedig a számla keltekor Ön még nem biztos, hogy fizetett, tehát mi nem regisztráltunk. Ezért mi a regisztrációs felület használatát számlázzunk ki Önnek, illetve a tényleges regisztráció megkezdését, nem annak befejezését. (Az amúgy sem a mi oldalunkon történik.) Ön a mi "ügynöki" szolgáltatásunkért fizet tehát - az már más kérdés, hogy ez magával vonja a domain bejegyzését is a fizetés és az adminisztrálás után.


Copyright (C) 1999-2012 Concept OnLine