Domain keresése:
REGISZTRÁCIÓ | LETÖLTÉS | CONCEPTONLINE | HUNREG FŐOLDAL


Gyakran ismétlődő kérdések

[ Általános ] [ Hunreg ] [ DNS szolgáltatás ] [ Domain megújítás ] [ Regisztráció ] [ Fizetés ] [ Minden kérdés ]HunReg

9. Az alábbi hibaüzenetet kapom, pedig a megfelelő mezok ki vannak töltve!
A regisztrálni kivánt domain: [...]
User: [...]
Regisztrációs hiba!
A hiba: A owner_address2 mezonek legalább egy betut kell tartalmaznia.


Ezt a hibaüzenetet, illetve hasonlót akkor kap, ha nem adja meg az összes mezőt regisztrációkor. A Fax-mezőtől eltekintve minden adat kitöltése kötelező, még akkor is, ha nincs relevanciája (pl. magánszemély nem tud cégadatot megadni).

18. Regisztráltam egy domaint Önöknél, ki is fizettem. Mikor történik már meg a regisztráció?
Oldalainkon többször szerepel, hogy a befizetést konfirmálni kell. A banki átfutás illetve a posta lassúsága miatt (a banki kivonatok nem ajánlott levelek!) néha több hét is eltelhet a befizetés illetve a regisztráció között. Ezért kérjük ügyfeleinket, a befizetés tényét JELEZZÉK nekünk emailben a support@hunreg.com címre. Az elvégzett regisztrációról MINDIG küldünk ki emailt, amennyiben Ön ilyet nem kapott, az azt jelenti, hogy még nincs regisztrálva a neve!

20. Regisztráltam egy domaint (esetleg ki is fizettem), de nem kaptam meg, sőt, más regisztrálta! Ilyenkor mi a teendő?
Ilyen sajnálatos helyzet néha elofőrdul: mire hozzánk elér a regisztrációs kérés és a befizetés igazolása, valaki már beregisztrálhatta a domaint. Ha ez a helyezet, akkor nincs mit tenni, mi visszautaljuk Önnek a pénzt, az Ön domainje elveszett. Ezek miatt is kérjük, hogy minél gyorsabban fizessenek illetve konfirmálják a befizetést! Sajnos azonban naponta több tízezer domaint regisztrálnak a világban, így ilyen helyzetek mindig elofőrdulhatnak (a mi átlagunk szerint minden századik domain esetében, foleg ott, ahol a befizetés több hetet késlekedik).

21.Bárki regisztrálhat? Mi a regisztráció feltétele?
Fontos kérdés! A regisztráció ugyanis NEM ÉRVÉNYES abba az esetben, ha Ön nem olvassa el és nem fogadja el üzleti szabályzatunkat (feltételek menü). Egyúttal kérjük, hogy az "ismertető" menüpontot is olvassa el, magyarul ne vásároljon olyan szolgáltatást, amirol nem tudja, hogy mit is takar!


Copyright (C) 1999-2012 Concept OnLine